A.Kirazcaspor şampiyonluk kupasını aldı

featured

A.Kirazcaspor şampiyonluk kupasını aldı

Tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen Aşağı Kirazcaspor, Nehir Düğün Salonu’nda şampiyonluk yemeğinde buluştu. ASKF Başkanı Yaşar Zımba’dan kupasını alan Kirazcaspor’da büyük coşku yaşandı.

ŞAMPİYONLUK GECESİ

Aşağı Kirazcaspor tarihinde ilk kez yükseldiği Süper Ligin mutluluğunu Nehir Düğün Salonu’nda verilen şampiyonluk gecesinde kutladı. Geceye Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, AKP Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar, Karaaptiler Akınspor ve Kışlaçay yönetimiyle, Aşağı Kirazcaspor teknik heyeti ve sporcular katıldı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Süper Lig’e yükselmeyi başaran Aşağı Kirazcaspor’da şampiyonluk gecesinde yöneticiler ve sporcular gönüllerince eğlendi. Müziklerle coşan ve halaylar çeken Aşağı Kirazcaspor’da oyuncular gelecek yıl Süper Lig’de de başarılı olacaklarının sözünü verdi. Gecenin sonunda şampiyon takım kupasını Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer ile ASKF Başkanı Yaşar Zımba’nın elinden aldı.  Aşağı Kiracazspor Kulüp Başkanı Mehmet Baki, takımın sponsorlarına katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!