6.Geleneksel Kuzey Futbol Turnuvası

featured

6.Geleneksel Kuzey Futbol Turnuvası

13 Haziran Pazartesi 2016 Maçları

Mert İnşaat 0-2 Ataç İnşaat

Gecenin ikinci maçında E Grubu liderliği mücadelesi vardı. Mücadelede üç puanı alan taraf Ataç İnşaat oldu. Ataç İnşaat, liderliği kaptırmadı.

E Grubu’nda ilk iki sırada olan Mert İnşaat ile Ataç İnşaat takımları karşı karşıya geldi. İki inşaat firmasının mücadelesinde kazanan lider Ataç, oldu ve Mert’e liderliği kaptırmayarak koltuğunu korudu. 0-2 Ataç İnşaat lehine sonuçlanan maçın golleri Tamer (1) ve Sina’dan (1) geldi. Mert İnşaat, E Grubu lideri Ataç İnşaat’ın ardından ikinci sırada yer aldı.

 

Karasu Vestel Kültür 4-4 Akkum Gençlik

Gecenin ilk maçında, E Grubu’nda son iki sırada yer alan Karasu Vestel Kültür ile Akkum Gençlik takımları karşı karşıya geldi.

Grupta son iki sırada bulunan iki takımın mücadelesinden üç puan çıkmadı. Karşılıklı ataklarla geçen maçta toplam 8 kez fileler havalandı. Maçın normal süresi 4-4 bitti. Karasu Vestel Kültür’ün gollerini Semih Özdemir (4) kaydederken, Akkum Gençlik’in golleri Orhan (2) ve Aykut’tan (2) geldi. Takımların bu skorla maçtan ayrılmasıyla puan sıralamasında bir değişiklik olmadı.

 

Turnuva hakkında bilgi:

http://www.sakaryakuzey.com/haber/kuzey-futbol-turnuvasi/6geleneksel-kuzey-futbol-turnuvasi/1797.html

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!