53.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR’U (TOUR OF TURKEY) FEDERASYON BAŞKANI EROL KÜÇÜKBAKIRCI: “SENEYE ŞÖLENİMİZ EN ÜST SEVİYEDE OLACAK”

featured

53.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR’U (TOUR OF TURKEY)

FEDERASYON BAŞKANI EROL KÜÇÜKBAKIRCI: “SENEYE ŞÖLENİMİZ EN ÜST SEVİYEDE OLACAK”

53.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur’u (Tour Of Turkey) geride kalırken, Federasyon Başkanı Erol Küçükbakırcı da memnuniyetini ifade eden bir mesaj yayınladı.

Küçükbakırcı, “World Tur kategorisine yükseldikten sonra, herkes bizden nasıl bir organizasyon çıkartacağımızı bekliyordu.
Bizde üstümüze düşeni yaptık ve Turu halkla bütünleştirerek bir festival havasına sokup en iyi şekilde tamamladık.  Seneye bu şölen en üst seviyede olacak” dedi.

 

YABANCILAR ÇOK MEMNUN AYRILDI
Federasyon Başkanı Erol Küçükbakırcı, “Tura katılan 12 takımın sporcuları İstanbul’a veda ederken, en iyi şekilde ağırlandıklarını, ev sahipliğimizi, Turun kalitesini, verilen her alandaki hizmetten memnun olduklarını ifade ettiler” dedi.

Küçükbakırcı şöyle konuştu:
“Alanya’dan, İstanbul’a uzanan 1023 kilometrelik parkurda ufak-tefek arızalarımızda olsa herkesi memnun eden bir organizasyon yaşadık. Özellikle halkın Tura olan ilgisine ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum.

Geçtiğimiz bütün İl, ilçe, kasaba ve köylerden, yola çıkan yerli-yabancı halkın bisiklet sporuna ve Tura destek vermeleri ayrıca bizi onurlandırdı. Organizasyon kurumu başta olmak üzere, medya, hakem, gönüllüler, motosikletli ekiplerimiz, catering, konaklama, ulaşım birimlerime ayrıca teşekkür ediyorum.
Sayın Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak’ın söylediği gibi, seneye Turu daha özel bir hale getirmek için çalışmalarımız şu an itibarıyla başlamıştır.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!