Şampiyonu Penaltılar Belirledi

featured

Şampiyonu Penaltılar Belirledi

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Yıldızlar (Kız-Erkek) Futbol İl Birinciliği sona erdi.

Erenler Sentetik Sahada oynanan şampiyonluk maçında 21 Haziran Ortaokulu ile Ahmet Akkoç Ortaokulu karşı karşıya geldi. Bahadır İleri’nin  yönettiği final maçının normal süresi golsüz sona erdi. Şampiyon takımı penaltı atışları belirledi. 21 Haziran Ortaokulu üstü üste 3 penaltı atışından yararlanamadı.

Ahmet Akkoç Ortaokulu penaltı atışlarında rakibine 2-1 üstünlük sağlayarak şampiyon oldu.

21 Haziran Ortaokulu 2. olurken, Zübeydehanım Ortaokulu

3., Sapanca Nazmiye Ömer Sözer Ortaokulu

  1. oldu.

Şampiyon Ahmet Akkoç Ortaokuluna ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ile İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Demir takdim etti.

 

21 Haziran Ortaokuluna ödüllerini Erenler İlçe Spor Müdürü Yavuz Çangır ve Erenler HE. Müdürü Adil Şenol, Zübeydehanım O.Okuluna ödüllerini 21 Haziran O.O. Müdürü Tayfun Yılmaz,

21 Haziran İ.O. Müdürü İskender Keskin ve Okul Sporları Tertip Kurulu Üyesi Mehmet Akova, S.N.Ömer Sözer O.Okuluna ise ödüllerini Arifiye Şehit Muhammet Fatih Safitürk Anadolu Lisesi Okul Müdürü Niyazi Baliç, Emekli Okul Müdürü Dursun Sarı ve A.Akkoç O.O. Müdür vekili Erhan Şebin Takdim etti.

Yıldız Kızlar Futbol İl Birinciliğinde ise Yeşiltepe O.O. Şampiyon,

K.Teketaban O.O. 2., Cengiz Topel O.O.

3., Erenler O.O. 4. oldu.  Başarılı olan okullara ödüllerine kavuştu.

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!