DEMİRTAŞ FUTBOLCULARI BİLGİLENDİRDİ

featured

DEMİRTAŞ FUTBOLCULARI BİLGİLENDİRDİ

Futbolda değiştirilen ve futbolcularla antrenörlerin genellikle pek haberdar olmadıkları önemli oyun kuralları değişiklikleri ile ilgili olarak antrenörleri, Sakaryaspor alt yapısını görsel olarak bilgilendiren Sakarya Hakem Eğitimcisi ve İl Hakem kurulu Üyesi İsmail Demirtaş Rüstemler tesislerinde organize edilen bir programla Sakaryaspor Teknik heyeti ile futbolcularıyla birlikte oldu.

KARŞILIKLI FİKİR ALIŞ VERİŞİ

Demirtaş değişen kuralları bir bir anlatırken zaman zaman da futbolcularla karşılıklı diyalog kurarak değişen kurallar hakkında bilgi alış verişinde de bulundu. Çok önemli değişikliklere uğrayan bazı kurallarda tekrara giden Demirtaş takımın kalecileri ile penaltıcısı Murat Hacıoğlu ile ayrıca ilgilendi ve birbirileri ile  zaman zaman soru-cevap şeklinde konuştular. Verdiği bilgiler sonucunda futbolcuların kendisine gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle futbolculara ve teknik heyete teşekkür eden Demirtaş ayrıca Sakaryaspor’a ligde başarılar diledi. Sakaryaspor Teknik direktörü İsmail Cem Cambaz ve antrenör yardımcısı İsmail Öz semineri veren İsmail Demirtaş’a verdiği bilgiler nedeniyle teşekkür ettiler.

sakaryaspor-seminer-1 sakaryaspor-seminer-2 sakaryaspor-seminer-3 sakaryaspor-seminer-4 sakaryaspor-seminer-5 sakaryaspor-seminer-6 sakaryaspor-seminer-7

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!