SULTANBEYLİ HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

SULTANBEYLİ HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Sakaryaspor, Sultanbeyli maçı hazırlıklarını  Sultanbeyli Belediyesi stadının sentetik çim olması sebebiyle Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesislerinde yaptığı tek idmanla sürdürdü. Yeşil-Siyahlılar zorlu deplasmanda 2 haftalık galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor. Yeşil-siyahlılar bu sabah yapacakları antrenman sonrasında İstanbul’a hareket edecekler.

TEK İDMAN

Sakaryaspor, Çarşamba günü Sultanbeyli Belediyespor’un konuğu olacak. Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlılar  tek idman yaptı. Sultanbeyli stadının suni çim olması nedeniyle hazırlıklarına Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde gerçekleştiren yeşil-siyahlı ekibimizde morallerin iyi olduğu gözlendi.Hafif bir sakatlığı bulunan Burak Göksel’in oynamasında bir sakınca görülmediğinden Burak Göksel Çarşamba günü oynanacak olan Sultanbeylispor maçında takımdaki yerini alacak.Volkan Yılmaz ise bu maçta takımdaki yerini alamayacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!