Şeyhvarmazspor Bekirpaşa’yı elinden kaçırdı..! 2-2..

Şeyhvarmazspor Bekirpaşa’yı elinden kaçırdı..! 2-2..
Sakarya 1. Amatör Küme C Grubunun güçlü takımlarından Bekirpaşaspor ile karşılaşan Şeyhvarmazspor rakibini elinden kaçırdı.. Karşılaşmada 2 penaltı 1 kırmızı kart vardı..
Mekece Stadında oynan karşılaşmanın ilk yarında istenen oyunu ortaya koyamayan Şeyhvarmazspor 41. Dakikada Gökhan’ın golüne engel olamadı ve ilk yarıyı Çaybaşı Bekirpaşaspor karşısında 1-0 yenik kapattı.
İkinci yarı daha derli toplu bir futbol ortaya koyan Şeyhvarmazspor beraberlik golünü 70. Dakikada Harun un aşırtma kafa vuruşu buldu 1-1. Golden 4 dakika sonra daakikalar 74’ü gösterdiğinde Çaybaşı Bekirpaşaspor penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu Mustafa gole çevirince Çaybaşı Bekirpaşaspor 2-1 öne geçti. Golden sonra rakip kaleye yüklenen Şeyhvarmazspor 89. Dakikada rakip futbolcu Engin’in kaleye giden topu elle kesmesi sonucu penaltı kazanırken, Engin kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Şeyhvarmazspor da penaltı vuruşunu Harun kullandı ve takımının beraberlik golünü attı 2-2. Orta hakem maçın sonuna 4 dakika ilave etti. 90+1 dakikada Şeyhvarmazspor Fatih’in ayağından galibiyet golünü kaçırdı. Kalan dakikalarda Şeyhavarmazspor gollük iki pozisyonda daha yararlanamayınca karşılaşma 2-2 sona erdi.
Şeyhvarmazspor: 2 Çaybaşı Bekirpaşaspor; 2
Saha; Mekece
Hakemler; Semih Kahraman*** Tayfun Güz*** Önder Demir***
Şeyhvarmazspor;
Murat** Halit** Ceyhun** Fahri** Abdullah** Uğur**( Ömer**) Enes** Yetkin**(Aşkın**) Harun*** Recep** Melih**
Antrenör; Özcan Sevinç
Çaybaşı Bekirpaşaspor;
Ebutalip** Mustafa** Emre** Engin** Ertan**(Oğuzhan**) Halil** Fehmi** Oğuzhan**(Hasan**) Semih** Bilal** Gökhan**
Kırmızı Kartlar; Engin ( Dak.89) Çaybaşı Bekirpaşaspor
Goller; Gökhan (Dak.41)- Mustafa ( Dak.74) Çaybaşı Bekirpaşaspor
Harun (Dak.70-89P) Şeyhvarmazspor

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!