2.TUR KURALARI PERŞEMBE GÜNÜ ÇEKİLİYOR

featured
  1. TUR KURALARI PERŞEMBE GÜNÜ ÇEKİLİYOR

2016-2017 Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi, 8 Eylül 2016 Perşembe günü yapılacak. TFF’nin Beykoz-Riva’daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu’nda gerçekleştirilecek kura çekimi, saat 15.00’ta başlayacak.

BASIN MENSUPLARI ALINMAYACAK

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi’ni, sadece kupanın yayıncı kuruluşu ATV/A SPOR canlı olarak yayınlayabilecek. Kura çekiminden görüntü almak isteyen diğer TV kuruluşları için canlı yayın frekans bilgileri ise sitemizden paylaşılacak. Ayrıca; diğer TV kuruluşları kura çekiminin ardından, salonun yanında bulunan fuaye alanında kendileri için ayrılan röportaj alanında röportajlarını gerçekleştirebilecek. Kura çekiminin yapılacağı salona foto muhabiri alınmayacak. Kura çekimi ile ilgili tüm fotolar TFF.ORG ile TFF’nin sosyal medya hesapları üzerinden medya ve kamuoyu ile paylaşılacak ve medya kuruluşları bu fotoları kullanabilecekler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!