2 OCAK’TA ANTALYA’YA HAREKET EDECEKLER

TATİLDEYİZ

Yeni yıl tatiline erken başlayan temsilcimiz Sakaryaspor, 1 Oçak gecesi Rüstemler Tesisleri’nde toplanarak 2 Ocak sabahı saat 03.00 Antalya Uçağı ile 11 günlük Antalya kampına hareket edecek.Sakaryaspor’dan bazı futbolcular ise Antalya’dan kampa katılacaklar. Sakaryaspor aynı gün Antalya7da bir antrenman gerçekleştirecek.

2 OCAK’TA ANTALYA’YA HAREKET EDECEKLER

Spor Toto 3. Lig’de ikinci yarı hazırlıklarına 3 günlük ara veren temsilcimiz Sakaryaspor yeni yıl tatiline erken çıktı. Elverişsiz hava koşulları ve futbolcuların isteği üzerine takıma Perşembe akşamı izin verilirken, ekibimiz Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri tatil yapacak.

Temsilcimiz Sakaryaspor 1 Ocak Pazartesi günü akşamı Rüstemler Tesisleri’nde bir araya gelecek. Devre arası kamp dönemi için Pazartesi günü sabahı saat 03.00 Uçağı Antalya’ya hareket edecek olan ekibimiz aynı gün antrenmanlara başlayarak 13 Ocak’a kadar çalışmalarını burada gerçekleştirerek yeni sezona hazırlanacak.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!