2.AMATÖRE RAMAZAN AYARI

featured

Ramazan ayı nedeniyle 2.Amatör Küme’de değişikliğe gidilecek

2.AMATÖRE RAMAZAN AYARI

2.Amatör Küme’de futbol heyecanına Ramazan ayı nedeniyle Futbol İl Temsilciliği tarafından bir düzenlenme yapılacak. Kulüplerle görüşmelerde bulunan İl Temsilcisi Ali Arslan, takımlardan gelecek isteğe göre kararını verecek.

2.Amatör Küme’de futbol şöleninin Ramazan ayı öncesinde sonuçlanmaması nedeniyle müsabakalarda değişikliğe gidilecek. Buna göre Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan, kulüplerle görüşerek ya müsabakaları 9 Temmuz Cumartesi gününe erteleyecek ya da maçların geç saatlerde oynanması konusunda talepte bulunacak. Her iki durumla ilgili de ligde yer alacak takımlardan gelecek görüşleri değerlendirecek İl Temsilcisi Ali Arslan’ın kesin kararını bugün vermesi bekleniyor.

Takımların, iftar sonrası maç oynamak istediğini belirten Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan, “Ramazan ayı dolayısıyla saat konusunda sıkıntımız var ancak takımlar maç oynamak istiyor. Genel bir değerlendirme sonrası bugün izleyeceğimiz yolu açıklayacağım” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!