12 OYUNCU İLE GÖRÜŞMELER BAŞLAYACAK

featured

12 OYUNCU İLE GÖRÜŞMELER BAŞLAYACAK

Şampiyonlukla sona eren ligin ardından artık tüm gözler yeni sezon yapılanmasına çevrildi. Yönetim sözleşmesi biten 12 oyuncuyla önümüzdeki hafta görüşme yapacak

ŞAMPİYON KADRO BOZULMAYACAK

Sakaryaspor’da yeni sezon çalışmaları ve kadro planlaması pazartesi gününden itibaren başlayacak. Yeşil-Siyahlı ekibimizde yeni sezon öncesinde 6 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eriyor. Murat Hacıoğlu,  Coşkun Yılmaz, Fikret Topaloğlu, Zafer Aydoğdu, Ceyhun Yelkenci, Hasan Erdi Arslan sözleşmesi sona eren oyuncular arasında yer alıyor. Öte yandan Sakaryaspor’a kiralık olarak gelen Hüseyin Altuğ Taş, Enes Ata, Bora Sevim, Cihan Yıldız, Abdurrahman Canlı ve Mücahit Çakır’ın sözleşmeleri 31 Mayıs2ta son bulacak.

Sakaryaspor Yönetimi, 6 oyuncuyla da görüşme yaparak yeni sezonda devam edip edilmeyeceğine karar verecek. Şampiyon kadroyu bozmayacak olan yönetim 4-5 takviye ile 2.Lig’de mücadele etmeyi hedefliyor.

4 FUTBOLCU GERİ DÖNDÜ

Sakaryaspor’da devre arasında kiralık olarak verilen Hacı Ömer Doğru, Anıl Çetin, Hakan Akman ve Fırat Koç sezonun bitmesiyle takım geri döndü. Yeni sezonda bu oyuncular için nasıl bir yol izleneceği merakla bekleniyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!